Retouren

U kunt uw gekochte aankopen op de webshop binnen 14 dagen retourneren, mits u de onderstaande regels opvolgt.

  • De retouren kunnen opgestuurd worden naar het aangegeven adres, of je kunt het retourpakketje in de winkel afgeven. Let wel op! Bij het afgeven in de winkel wordt de retour wel pas later verwerkt, net zoals de opgestuurde retouren.
  • De artikelen die u wilt retourneren moeten er nog net zo uit zien zoals opgestuurd. De artikelen mogen niet gedragen of beschadigd zijn (beschadigde artikelen, niet door uw toe doen worden verwerkt als klachten en niet als retouren). En het prijskaartje moet er aan zitten.
  • De 14 dagen bedenktijd gaan in de dag nadat u het pakketje ontvangen heeft.
  • De artikelen die u retour wilt sturen moeten op de 14e dag verzonden zijn naar Bolses, retouren die te laat komen sturen wij terug. Uw herroepingsrecht vervalt dan ook. Dit geldt ook voor het terug brengen in de winkel, het pakketje moet uiterlijk op de 14e dag in de winkel gebracht worden.
  • De retourkosten zijn voor uw rekening.
  • Gelieve onderstaande velden in te vullen, u ontvangt een kopie per email van deze informatie. Print deze mail uit en voeg deze toe aan uw retourzending.

U kunt het retourpakket naar het volgende adres sturen:

Bolses Fashion Boutique
Nieuwstraat 12
3141 AA Maassluis

  • Het bedrag van het geretourneerde artikel ontvangt u binnen 14 dagen na ontvangst van het retourpakket op uw betaalrekening.

Wanneer u een klacht heeft over een aangekochte artikel op onze webshop gaat dit niet via ons retourbeleid. Vul het contactformulier in of stuur een mailtje naar webwinkel@bolses.nl. Wij reageren binnen 2 werkdagen. 

    Product te groot/kleinProduct anders dan op afbeeldingProduct defectVan gedachte veranderdOverig